Izposoja opreme

SUPi izposoja


Izposoja oziroma najem opreme za vodne športe in rekreacijo. Pri nas si lahko sposodite opremo po zelo ugodnih cenah. Kvalitetne surf deske in SUP deske priznanih proizvajalcev, vesla in dodatna oprema za SUPanje in surfanje. Izbor opreme za izposojo sproti dopolnjujemo.

Klub je bogatejši za dva ful KUL pedalina. Vsak je opremljen s 4 sedeži in premično streho proti soncu. Spakirajte nahrbtnik s kakšnim prigrizkom, brisačo in kopalkami. Zapeljite se v slikovito naravo, se spočijte, osončite in nakopajte.

Kontakt: 031 648 148 (Zlatko)

Supanje je vodna aktivnost, ki zasvoji! 

Je celostna rekreacija, ki se povezuje z gibanjem na zraku, s sprostitvijo v naravi, z odkrivanjem novih krajev in druženjem z aktivnimi ljudmi.

Surfanje z jadrom ali windsurfing 

je oblika vodnega športa, pri katerem se za premikanje po vodi izkorišča energija vetra, ki se ujame v jadro. Tudi ta šport je globoko povezan z naravo.

Pedalin, primeren za vse generacije, tudi družine

Vsi ljubitelji vodnih doživetij lahko zdaj postanete mornarji in si popestrite vsakdan z nepozabnim izletom po gladini našega jezera v slikoviti naravi. Privoščite si poletno avanturo primerno za vse generacije.

Dodaj odgovor